Kısaca anlatmak istiyorum

Yapacağınız şey çok basit

1- Menünüzden Ayarlar‘a tıklayın

2-Ayarlar–>Uygulama Yöneticisi

3-Uygulama Yöneticisinde en üst kısımda Hepsi yazıyor oraya tıklayın ve aşağıdan Galeri‘ye girin

4-Galeri’ye girdiyseniz şimdi de Veriyi Sil Düğmesine basın

Önemli Açıklama: Burada sadece sosyal ağlarda senkronize edilen resimler silinmekte bu yüzden korkmadan silebilirsiniz.

5-Karşınıza uyarı ekranı gelecek Tüm Uygulama Verileri Silinsin mi ?

Buna da EVET dediğinizde artık bu sorundan kurtulmuş olacaksınız.

Bu sorunu tekrar yaşamak istemeyenler mutlaka Facebook, Picasa uygulamalarının Galeri Senkronizasyonlarını kapatmalıdırlar.

**Birde önceden yükleyipte  sildiğiniz fotoğraflar siz istemeden geri geliyorsa yapacaklarınız:

Anasayfa’da bulunan Galeriyi açın, soldaki seçenekler düğmesine basın,oradan Ayarlar–>Hesaplar ve Hesapların altında bulunan Tüm Hesapları Kaldırıyoruz. Sonra hiçbir silinen fotoğraf geri yüklenemiyor